viernes, 11 de febrero de 2011

"RETALLADES" QUE PATIRAN ELS NENS ALS COLES,ELS MALATS ALS HOSPITALS...

Que la Generalitat té les butxaques buïdes és vox populi,però que les coses es posarien tan lletges,potser no estava tan clar.Avuí he llegit un comunicat de CCOO denunciant que el Govern català prohibirà que es cobreixin les substitucions per malaltia,baixes per maternitat,excedències... tant educació com en sanitat,serveis socials...
És a dir, que si a una escola pública es posen malalt un,dos o quatre  mestres o els  que siguin, no es cobriran les baixes,sinó que l'escola haurà de gestionar les baixes i cobrir-les amb el personal que tingui, catastròfic!
Així volem que hi hagi qualitat en l'educació? Els mestres de reforç hauran de cobrir tutories per exemple,per tant deixaran de fer la seva feina, o potser es repartiran nens entre diferents classes depenent dels mestres que hi hagi,en definitiva pasaran la tempesta com puguin.
Posaré un altre exemple: si a un hospital públic de sobte tenen vàries baixes, el cos de metges i imfermers hauran de fer més feina de la que els tocaria,atendre més pacients,més temps d'espera...què guai eh?
I no parlem de la quantitat de persones que estan a les borses per cobrir substitucions a ensenyament,sanitat,serveis socials... que es quedaran sense feina...així volem crear llocs de treball?
Francament, crec que no és una decisió encertada,sí és clar, estalviaran molts diners,però que es perdrà?
Ah! d'acord! si no importa! que els nens no facin el que els toca a l'escola durant uns dies,setmanes o ves a saber quant,no passa res! ja ho faran!
A partir d'ara els mestres i professors no tindran dret a posar-se malalts,no s'ho podran permetre, vaja.
Ells pacients als hospitals  no rebran l'atenció que haurien de rebre, hauran d'esperar,fer cues...vinga home,comprensió, que estem en crisi!
Però de debó s'estan fent les retallades adequades als llocs adequats?
Per què els ex-presidents han de tenir sous vitalicis?
Per què existeix encara el Senat si està demostrat que és una càmera obsoleta que no serveix per res?
Per què es malgasten tants diners en altres coses, i tots ho sabem, i en el que és bàsic com l'ensenyament i la sanitat es volen fer tantes retallades?
Us deixo l'enllaç del que ha publicat CCOO sobre aquest tema.



No hay comentarios:

Publicar un comentario